Jinwofu úspešne získal CE certifikát autotestu antigénu!

Antigénové autotestovacie súpravy vyrobené spoločnosťou Beijing Jinwofu Bioengineering Technology Co., Ltd. získali certifikát CE na autotest EÚ.Certifikácia samotestu CE sa líši od bežného vyhlásenia o zhode CE, musí prejsť prísnym technickým preskúmaním produktov zdravotníckych pomôcok výrobcu notifikovaným orgánom tretej strany uznaným Európskou úniou a musí tiež prejsť požiadavky klinických skúšaní klinických zariadení.Certifikát možno vydať až po preukázaní, že výrobok je bezpečný a spoľahlivý v klinickom výkone a spĺňa medzinárodné technické ukazovatele.

img (1)

Stojí za zmienku, že tentoraz Kinwofu získal CE certifikáciu samotestovacej verzie, čo znamená, že Jinwofuovu samotestovaciu verziu súpravy na testovanie antigénu covid-19 pre domáce použitie možno predávať a predávať v 27 členských štátoch EÚ a ďalších krajiny, ktoré uznávajú certifikáciu CE EÚ.Tester si ho môže kúpiť vo veľkých supermarketoch alebo lekárňach a jednotlivci môžu vykonávať testovacie operácie, čo nielen šetrí čas testovania, ale spĺňa aj potreby epidemickej prevencie domáceho testovania na COVID-19, čo prinesie veľké pohodlie bežným ľuďom. .

img (2)
img (3)

S postupným otváraním globálnej politiky prevencie a kontroly epidémií budú vysokokvalitné samotestovacie produkty hrať dôležitú úlohu v normalizovanej prevencii a kontrole epidémií.

Na stretnutí CPPCC, ktoré sa konalo v Číne, Huang Ailong, člen Národného výboru Čínskej ľudovej politickej poradnej konferencie a prezident Chongqing Medical University, navrhol, aby sa na základe existujúcej prevencie a kontroly epidémií normalizovala prevencia a kontrola epidémie čo najskôr by mal byť vytvorený model v kombinácii s „rýchlou detekciou antigénu vo veľkom meradle na základe domáceho autotestu + cielenou presnou detekciou nukleových kyselín v malom meradle.“ Plne využíva príslušné charakteristiky existujúcich technológií detekcie nukleových kyselín a antigénov a výhody aplikácie veľkých dátových technológií.

img (1)

Čas odoslania: Mar-01-2023